Press "Enter" to skip to content

You Smile I Smile – fordi alle fortjener et flot smil!

Drømmer du om hvide, lige tænder, så du kan smile på livet løs? Du er ikke den eneste, og hvis du har økonomien til det, kan du med fordel overveje en Invisalign-behandling; en såkaldt usynlig tandretning.

Usynlig tandretning, tænker du måske – det kan da ikke være sandt? Men jo, det er skam ganske sandt. Usynlig er selvfølgelig så meget sagt, for der er jo ikke noget, der er hundrede procent usynlig. Men det er tæt på. Den gennemsigtige plastikskinne fra Invisalign sidder så tæt på dine tænder, at den er nærmest umulig at se for omverdenen, og den er let at tage af og på, når du skal spise eller pleje dine tænder.

Det er ikke alle tandlægeklinikker, der tilbyder at rette tænder med den usynlige bøjle, men én af dem, der gør, er You Smile I Smile i Valby (https://yousmileismile.dk/):

“Vi har dedikeret klinikken til Invisalign af den enkelte årsag, at vi mener, alle har fortjent et flot smil. Også mens tandreguleringen står på, og det er ikke muligt med togskinner.”

Invisalign er altså æstetisk den mest optimale løsning, når tænderne skal rettes. Men hvad med det praktiske?

“At rette tænder med Invisalign er en drøm for de fleste tandlæger. Det er en teknik, der på mange måder er langt mere effektiv og skånsom end togskinner, og derfor er vi også glade for at anbefale den løsning til vores patienter.”

Få bleget dine tænder efterfølgende

Når man får rettet sine tænder, er det fristende at afslutte behandlingen med en tandblegning, som lige sætter prikken over i’et på det nye smil, og det er heldigvis ikke et problem, fortæller You Smile I Smile:

“Der er intet i vejen for, at du får bleget dine tænder efter endt behandling – det vælger de fleste af vores patienter at gøre, så drømmesmilet lige får den ekstra skalle, når der alligevel bruges penge.”