Press "Enter" to skip to content

Skal din Audi A6 i bilvask, eller vil du vaske den i hånden?

Ret forstås: Du kan jo ikke holde din kære Audi A6 i hånden. Det er den for stor til, men vi mener, at du selv vælger at vaske den med remedier, du har i hånden såsom haveslange, børster, skuremiddel og andet.

Eller tager du den lette løsning med at køre den i en vaskehal og vælge et af de mange programmer, der ofte er at vælge mellem blandt de mange vaskeprogrammer?

Der er fordele og ulemper ved begge ting, som vi vil belyse i denne artikel.

Er du aldrig blevet sendt ud for at vaske bilen af din far eller mor? Så kunne du tjene en lille håndøre på det.

Bagefter blev bilen nøje inspiceret, og hvis resultatet var godt nok, fik man sin belønning. Det kræver jo immervæk ikke en doktorgrad at vaske ting, og det gælder jo heller ikke, når man skal vaske en bil.

Nu om dage kan man dog sige, at de billigste vaskeprogrammer i en vaskehal er nede i et prisleje, som næsten er under, hvad de fleste børn vil “forlange” at få som betaling – og effektiviteten er også derefter.

For hvis man vil have en helt grundige undervognsvask og en lakering, så skal man alligevel op og betale for det, og det kan børn eller en selv ikke lige klare uden specielt udstyr, som de færreste ligger inde med.

Men når man vasker i hånden, så kan man vaske nogle pletter væk, der er meget genstridige, som man kan koncentrere sig om. Den slags kan en automatisk vaskemaskine i en vaskehal ikke afkode.

Der findes dog vaskefolk, som man ser specielt i udlandet, hvor de står på rad og række og har hver deres opgave med at vaske bilen grundigt, hvor de endda kommer ind og åbner bilen og vasker det værste skidt af.

Desuden er det dog svært at vaske biler af på andre tidspunkter end om sommeren, så på de andre tidspunkter er man lidt nødt til at køre i vaskehallen.