Press "Enter" to skip to content

Sikkert og komfortabelt babybadetøj i høj kvalitet

Badetøj til familiens yngste 

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og inden vi ser os om er vejret forhåbentlig varmt og solrigt og oplagt til en tur på stranden eller i poolen. Familiens yngste skal naturligvis med i vandet, og har derfor brug for det helt rette babybadetøj, der både er komfortabelt for dit barn samt 100% sikkert. Det samme gør sig naturligvis gældende i landets svømmehaller, hvor de tilmed har en del krav til, hvad dit barn må have på. Mange af landets svømmehaller foretrækker eller direkte kræver, at barnet bærer badetøj fra det engelske badetøjsmærke Happy Nappy Splash About. De laver lækkert kvalitetsbadetøj til de små, som sidder godt, ser godt ud og selvfølgelig beskytter fuldstændig, mens barnet er i vandet. 

Stort udvalg af forskellige styles fra Happy Nappy Splash About

Hos farmorsoutlet.dk kan du gå på opdagelse i et omfattende udvalg af babybadetøj fra mærket, der også er kendt under navnet Splash About. Her kan du købe alt fra badedragter og blebadebukser til flydejakker og våddragter. Alle styles er i høj kvalitet, flotte farver og mønstre, og dit barns komfort vægtes højt, så badetøjet er rart at have på – også i længere tid ad gangen. Badetøjet er fremstillet i blødt neopren, og holder altså helt tæt, hvorfor badetøjet er blandt det mest populære blandt mange børnefamilier. Grundet mange svømmehallers skærpede regler for babybadetøj kan det være en rigtig god investering at anskaffe badetøjet til de små fra Splash About, da det hos de fleste svømmehaller er foretrukket. Priserne ligger i et fornuftigt leje, hvor langt de fleste kan være med, og farmorsoutlet.dk tilbyder gratis fragt ved køb over 350 kroner. 

Skal du og dine små være helt klar til sommerens mange strand- og svømmeture, så se meget mere til det lækre Splash About badetøj hos farmorsoutlet.dk her.