Press "Enter" to skip to content

Professionelt autoværksted i Højby

Når det er tid til et service eftersyn af bilen, eller den skal have skiftet fra sommer til vinter dæk (eller omvendt), er det rart at kunne anvende den samme, dygtige mekaniker. På et autoværksted eller på et autocenter kan du få lige præcis de ydelser, du som bilejer har brug for – og hos Højby Autocenter kan du oven i købet få dem til den helt rigtige pris!

Dit autoværksted i Odsherred hedder Højby Autocenter

Højby Autocenter har beliggenhed i Højby, som er placeret midt i det smukke Odsherred – tæt på Sjællands Odde, Asnæs og Vig. Højby Autocenter er et godkendt og autoriseret Autoplus værksted. Dette er din garanti for kvalitets arbejde ved dygtige, erfarne mekanikere. Samtidig kan du være sikker på, at der i forbindelse med reparation af bil udelukkende anvendes reservedele og materialer, som er godkendte og overholder alle gældende standarder.

Højby Autocenter sætter en ære i den høje kunde tilfredshed, og bruger derfor kun reservedele, materiel og udstyr af bedste kvalitet. Samtidig kan du altid finde gode tilbud på diverse dæk og fælge til din bil hos Højby Autocenter – og du betaler ikke overpris for service og reparationer.

Højby Autocenters ydelser

Hos Højby Autocenter tilbydes også diverse services ud over eftersyn og rutine operationer så som skift af dæk. Du kan for eksempel få udført ydelser så som gas måling og 4-hjulsudmåling, lige som du også kan bestille autolakering og rustbeskyttelse. Højby Autocenter tilbyder tilmed autoopretning, bremseprøve, fejlkodelæsning og skadeservice. Ud over disse services kan du også låne og benytte dig af diverse faciliteter, når du er på besøg hos Højby Autocenter. Du kan for eksempel vaske og støvsuge din bil med det sæbevand og den støvsuger som er til rådighed. Og du kan leje en trailer, hvis du har behov for at transportere noget stort. Find dit autoværksted i Højby på hoejbyautocenter.dk