Press "Enter" to skip to content

Ombytning af gasflasker hos din gasleverandør

Søger du en gas leverandør som er åben overfor fleksible og effektive løsninger? Så kan du med fordel tjekke Primagaz.

Hvorfor skal jeg vælge Primagaz som min leverandør af gas til min virksomhed?

Der er mange gode grunde til at vælge den danske virksomhed Primagaz som gas leverandør. For det første er Primagaz forhandler af den særdeles miljø og klimavenlige gas type LPG – og den på bæredygtigt vis fremstillede variant BioLPG. Du får med Primagaz således en utroligt ren propan baseret gas med et minimalt CO2 aftryk og 100% fri for partikel forurening.

For det andet er Primagaz medlem af den internationale organsitation SHV Energi, som bestræber sig på at levere de mest energi effektive løsninger til erhvervslivet. Og for det tredje kan du få den bedste aftale med Primagaz når det handler om levering og ombytning af gasflasker.

Ombytning af gasflasker efter endt anvendelse

På et tidspunkt vil du selvfølgelig løbe tør for gas – og så skal din tomme gasflaske enten deponeres eller bortskaffes på anden forsvarlig vis. Her kan det være aktuelt at lave en ordning med din gas leverandør om ombytning af gasflasker. Og i denne forbindelse gælder der nogle særlige regler.

Når du har købt gas på flaske hos en gas leverandør som for eksempel Primagaz tilhører flasken dig. Flasken indeholder ikke pant eller depositum eller lignende. Din leverandør vil derfor ikke købe flasken tilbage. Det betyder dog ikke at du ikke kan komme af med flasken.

Når du indlevere en tom gasflaske hos Primagaz kan du nemlig få den ombyttet til en fyldt gasflaske i samme størrelse – og kun betale for gassen. Dette gælder såfremt din gasflaske er indkøbt i Danmark og derfor med sikkerhed opfylder alle krav og overholder samtlige standarder.

Du kan læse mere om gasflaske ombytning, og kontakte Primagaz vedrørende en aftale herom, på hjemmesiden primagaz.dk

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *