Press "Enter" to skip to content

Mangler I hjælp til at få skabt en god firmafest?

Rigtig mange kan ramme en mur, når de sætter sig for at planlægge den perfekte firmafest. Man vil jo gerne sørge for at det er en god fest, at festen tilgodeser så mange som muligt, underholdningen skal være sjov, maden god og samtidig skal det hele passe til et vist budget.

Med alle de valg der skal tages i forbindelse med at få stablet en god firmafest på benene, så kan man godt gå lidt i stå og måske opgive lidt. Heldigvis findes der en løsning på det problem. I dag kan man få hjælp til at få eksekveret sin firmafest, så alt I skal gøre er blot at skabe rammerne for firmafesten og få skrevet jeres ønsker ned til, hvilken fest I ønsker der skal holdes. Derefter kontakter i en virksomhed, som er vant til at holde firmafester og sørge for at festen bliver som håbet. 

Hvem skal skabe rammerne for jeres firmafest?

Først og fremmest, så kan det blive alt for uoverskueligt hvis hele arbejdspladsen i fællesskab skal nå til enighed omkring festen. Der er altid uenigheder og mange forskellige meninger til hvilken underholdning der er sjov og hvilket mad der er lækkert.

Derfor er det en rigtig god idé at udvælge et slags festudvalg på omkring 5-6 personer, som så skal repræsenterer resten af arbejdspladsen. Så ved alle medarbejdere fra start at det er “festudvalget” der står for denne fest – og mon ikke nogle ånder lettede op, fordi de alligevel ikke orker at have indflydelse eller deltage i planlægningen.

Underholdning, mad, drinks – hvad skal I vælge?

Så kommer det til det lidt sværere. Hvilket mad skal man vælge, hvilken underholdning, hvilken musik, hvilket mad og hvilke drinks? Hvilke lokaler?

Ja, der er mange spørgsmål og ting der skal besvares. Man kan starte fra en ende af og så arbejde sig frem mod natten. Start fx med at find en lokation, eventuelt hos den virksomhed som skal stå for at eksekvere jeres færdige plan – de har ofte lokaler til rådighed. På den måde, så kommer man også væk fra de vante rammer på arbejdspladsen. Når man har lokation på plads, så kan man tage aftenen som den kommer skridt for skridt, og måske endda finde på et tema for aftenen.

Uanset hvad, så gælder det om at få skabt en god fest som kan styrke sammenholdet på arbejdspladsen. Det er det vigtigste og ofte grunden til at en firmafest bliver afholdt. God fornøjelse!

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *