Press "Enter" to skip to content

Kanttråd til robotplæneklipper; få den monteret korrekt

Har du netop erhvervet dig en smart og moderne robotplæneklipper? Så skal du være opmærksom på at der følger kanttråd med – og at denne skal monteres korrekt.

Hvad stiller jeg op med kanttråd til robotplæneklipper?

Den kanttråd som følger med din robotplæneklipper skal monteres før du kan sende din robotplæneklipper på arbejde. Kanttråden skal monteres enten under eller over jordens overflade rundt langs plænens kant. En indbygget sensor i din robotplæneklipper fortæller maskinen hvor kablet er placeret, og giver hernæst ordre til at vende om. På den måde kan du ved hjælp af kanttråd sikre at din robotplæneklipper ikke stikker af hjemmefra eller ødelægger dine bede.

Lad Kabelnedlægning.dk forestå montering af kanttråd til robotplæneklipper

Er du i tvivl om hvorledes du på korrekt og forsvarlig vis nedgraver kanttråd til robotplæneklipper kan du med fordel overlade arbejdet til Kabelnedlægning.dk. Kabelnedlægning.dk har mange års erfaring med nedlægning af kanttråd til robotplæneklipper og udfører gerne denne opgave for dig.

Samtidig kan du hos Kabelnedlægning.dk få kvalificeret rådgivning omkring alt fra indstilling af din robotplæneklipper til installering og opsætning af den til din robotplæneklipper hørende app. Ved hjælp af denne app kan du styre din robotplæneklipper via din tablet eller din smartphone således at du kan sætte sin robotplæneklipper i gang med at arbejde selv om du er ude af huset og langt væk hjemmefra.

Kabelnedlægning.dk kan give dig vejledning i betjening af robotplæneklipper gennem app’en så du ikke er i tvivl om hvad du skal gøre. Hos Kabelnedlægning.dk kan du også få gode råd og fifs omkring anvendelse og indstilling af din robotplæneklipper og dens tilbehør her under den optimale placering af robotplæneklipperens ladestation. Og så hjælper Kabelnedlægning.dk også gerne med planlægning og oprettelse af multizone anlæg.

Du kan se de aktuelle priser på nedfræsning af kanttråd til robotplæneklipper ifølge størrelsen på din græsplæne på hjemmesiden https://kabelnedlaegning.dk/kanttrad-til-robotplaeneklipper/ 

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *