Press "Enter" to skip to content

Kan SEO bruges til noget?

For at svare kort på spørgsmålet i toppen til det her indlæg: Ja, i den grad!

Og for at svare lidt uddybende: Hvis du er seriøs omkring at drive en professionel hjemmeside med opdateret indhold, hvor du gerne vil have brugerne til at engagere sig, så er der stor betydning af seo for dig.

Det kan være, dit mål med din hjemmeside er at få flere til at tilmelde sig dit nyhedsbrev, måske vil du have flere af dine besøgende på din hjemmeside til også at købe noget i din webshop, eller måske vil du bare gerne have flere mennesker til at besøge og læse dine blogindlæg på din hjemmeside.

Uanset dit formål med din hjemmeside, så har SEO stor betydning for dig, hvis du vil nå dit mål.

Hvad indebærer en god SEO-strategi så? 

Blandt flere ting handler det om, at du skal have relevant indhold på din hjemmeside for dem, du gerne vil have til at besøge din hjemmeside. Der findes mange metoder til at have et godt og relevant indhold, men opsætningen af din hjemmeside og brugervenligheden har stor betydning.

Selve indholdet, der for mange består af tekst og billeder, skal også være brugbart for dine besøgende og søgemaskinerne. Det er nemlig sidstnævnte, der blandt andet er Google, der bestemmer, hvor godt placeret din hjemmeside ender med at blive i forhold til de søgninger, der bliver foretaget.

Lidt firkantet sagt, skal du altid have et unikt tekstindhold, som ikke er genbrug fra andre hjemmesider – eller for meget genbrug fra dine egne undersider. Det er også en god idé at have flotte, egenproducerede billeder, som du blandt andet giver et relevant fil-navn.

Det her var et kort oprids af nogle faktorer, som man kan gå meget længere i dybden med. Det skal dog pointeres, at der findes mange flere faktorer under SEO end dem, der er nævnt her.

Held og lykke med din SEO-strategi.