Hvad skal du være opmærksom på ved valg af maler?

21 september 2021 Steffen Hansen

Når du skal vælge en maler, skal du som ved andre håndværkere være opmærksom på nogle ting. I dette indlæg kommer vi ind på nogle af de ting, som vi mener er de vigtigste at være opmærksom på, når man skal finde en maler.

Er kommunikationen god?

Håndværkere kan hurtigt lave noget, som ikke er tilfredsstillende, derfor er det væsentligt, at du undersøger om kommunikationen er god. Ved at have en god kommunikation kan du nemlig sikre dig, at du ikke står som et spørgsmålstegn midt i processen, og altid vil kunne få svar på dine spørgsmål.

Er prisen inde for dit budget

Priserne på malere varierer meget fra virksomhed til virksomhed, derfor er det vigtigt, at du undersøger om den pris du får er inden for dit budget. Hvis den ikke er det, så anbefaler vi, at du får mere end et tilbud, så du har noget at forhandle med. Der kan generelt være stor forskel på prisen du skal betale en maler.

Find en tæt på

Maleren fakturerer typisk fra de går ud af døren til de er hjemme på kontoret igen. Derfor er det en god idé at finde en maler, som har hovedsæde tæt på din adresse. Ved at gøre dette, så kan du spare en masse penge på den tid, som du skulle have betalt for, hvis de har kontor langt fra din adresse. Det betyder, at hvis du bor i Århus, så kan det være en idé at finde et Malerfirma i Viby.

Få anbefalinger

En af de væsentligste ting du skal gøre, er at få anmeldelser, når du skal finde en maler. Dette skal du fordi det kan være svært at sortere mellem de mange der er på markedet, og du ikke med det samme kan se om deres arbejde er efter dine standarder. Ved at læse eller få anmeldelser og anbefalinger, så kan du fra start af sige fra overfor en virksomhed, som tidligere har givet en af dine bekendte en dårlig oplevelse.

Flere Nyheder