Press "Enter" to skip to content

Hvad er godt sikkerhedsudstyr ved gulvafslibning?

Der er flere ting, man kan gøre, når man skal udføre en gulvafslibning – og det første er at betale sig fra det, så professionelle folk gør det, så man slet ikke skal tænke over det selv.

Den slags folk ved også, hvad man skal have på og passe på med, så man udfører arbejdet korrekt, uden man kommer til at gøre noget galt.

Som kunde, der vil have udført arbejde på sit trægulv, kan man dog selv gøre noget, så man minimerer risikoen for problemer, mens arbejdet bliver udført af den professionelle gulvafsliber.

Det tæller alt lige fra, at man gør arbejdsbetingelserne så gode som muligt for vedkommende eller alle folkene, der arbejder med det: man fjerner de ting, der kan obstruere for arbejdet, så man lettere kan komme til at slibe gulvet ned undervejs, end at man skal rykke rundt på tingene, mens man arbejder, og på den måde have en masse spildtid.

Dernæst skal man give vedkommende arbejdsro til at udføre sit arbejde, hvorfor man bør lukke lokalet af, så der ikke lige pludselig kommer folk derind, for selvom man måske godt kan høre, at der bliver arbejdet derinde, hvis man nu har larmende værktøj fremme, så kan det også være, man er midt i en efterbehandling, der ikke larmer særligt meget.

Her skal man ikke betræde gulvet, før man er færdig!

Men ellers har sådan en person nok arbejdstøj på, hvor man lige kan have nogle remedier i, man skal bruge.

Man har nok også nogle grove handsker på, så man ikke slider på hænderne.

Nogle gange bliver det også set, at man har sikkerhedsbriller på, fordi man så undgår, at man får savsmuld eller andet i øjnene.

Ellers drejer det sig om, at man har tøj på, som hverken kommer for meget i vejen, men som heller ikke eksponerer en for mulige skader.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *