Hvad er et forbrugslån?

17 oktober 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Et forbrugslån er et lån som optages ed forbrug for øje – for eksempel indkøb af rejser eller materielle goder.

I modsætning til et bil lån eller et bolig lån vil det ikke være muligt for långiver at tage pant i noget værdifuldt i forbindelse med udstedelse af lånet. Derfor vil det typisk være lidt dyrere at optage et forbrugslån end et af de to andre oven for nævnte lån typer.

Da du ikke kan stille nogen sikkerhed for et forbrugslån vil renterne nemlig som regel være højere. Og derfor skal du nøje overveje hvor meget du vil låne, og hvor hurtigt du kan betale det lånte beløb tilbage, når du optager et forbrugslån.

Hvornår kan jeg optage et forbrugslån?

Du kan optage et forbrugslån når du har brug for lidt ekstra luft i økonomien, eller du af anden grund står og mangler penge lige nu og her.

Det kan for eksempel være at du har brug for at spæde lidt til din økonomi for at kunne indfri en drøm, for eksempel i form af en rejse eller en renovering af din bolig. Her vil det være oplagt at søge om et forbrugslån online.

Mange långivere averterer med billige lån som kan optages blot ved fremvisning af gyldig NemID som dokumentation for at du er fast bosiddende i Danmark, er over atten år gammel, og ikke står opført i Debitor Registret eller hos RKI (Ribers Kredit Information).

Det er nemt og hurtigt at optage et forbrugslån online. Så snart din ansøgning om et lån er godkendt vil pengene være til rådighed på din bank konto inden for ganske kort tid – måske blot et par timer. Og så kan du bruge dem som du lyster.

Hvis du leder efter et sikkert forbrugslån på fordelagtige vilkår kan du finde hvad du søger hos Ikano Bank – læs mere på ikanobank.dk

Flere Nyheder