Hussenge bliver et helt fort for de små

20 maj 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Skal man stramme den lidt, så er en husseng jo nærmest barnets første hus, fordi det har de hovedtræk, som der kendetegner et hus, så allerede her fra en tidlig alder lærer barnet, hvordan man kan være herre i eget hus.

Man kan bestemme, hvordan man leger, at man indretter det, hvem der må kigge ind, hvad reglerne er og meget til.

Det er meget godt for barnet, at det i en tidlig alder kan får en fornemmelse for at have sit eget sted, for det er jo ikke ligesom de voksne, der ejer hovedhuset, og de ældre børn har jo deres eget værelse, så det er godt, de kan få en følelse af, at de også har deres eget sted, som de kan gøre ved, hvad de gerne vil – også selvom det er en illusion.

Desuden koster det slet ikke så meget som en almindelig, velkendte seng, og hvis man køber en, der er stor nok, så skal den nok kunne holde en masse år ud i fremtiden.

hussenge

Det bliver nemmere at få børnene i seng med en husseng

Desuden er der jo også den lille genistreg, at det bliver nemmere at få børnene i seng, når de føler, at de kommer “hjem”, for der er jo ikke noget bedre end at være hjemme, når man skal sove.

Så selvom man er i gang med en god leg, så kan man hurtigt som barn få en fornemmelse for, at det bliver rart at komme tilbage i hussengen, fordi man også har stor glæde her.

Selvom barnet skulle begynde at lege lidt i sengen, så lad dem om det, for når de ligger ned, så begynder søvnen som regel hurtigt at indfinde sig, og så går der ikke længe, før de sover.

Faktisk bliver det mere svært at få dem op fra sengen!

Flere Nyheder