Press "Enter" to skip to content

Grøn frisør Vanløse – for hårets skyld

Håret er en kvindes pryd, siges det ofte. Og meget af din kvindelighed sidder faktisk i håret. Smukt og glansfuldt hår, som falder naturligt i fyldige og spændstige lokker omkring dit ansigt og dine skuldrer, signalerer ungdom og vitalitet. Dette gør dig attraktiv, og får andre til at reagere positivt på din fremtoning. Der er – med andre ord – mange fordele forbundet med at kunne fremvise en velplejet og strålende hårpragt. Og følelsen af det bløde, fjerlette hår er også en medvirkende faktor til, at din selvtillid styrkes, og du fremstår frisk og veloplagt.

Undgå for megen styling og kemisk behandling

Desværre tror mange, at de kan ”snyde” sig til det sunde og naturligt smukke look gennem farvning, lyse striber, permanent, eller overdreven styling på daglig basis. Men intet kunne næsten være mere forkert. Hårstråene er særligt sensitive over for netop de skrappe kemikalier, som anvendes i permanentvæske eller som ingredienser i syntetisk hårfarve pigment. Og afblegningsmidler er notorisk kendt for at være det rene gift for håret. Denne type kemisk behandling af håret medvirker til at udtørre hårstrående, så dit hår kommer til at fremstå tørt og slidt – og dette får dig til at se gammel ud. Varmen fra føntørreren, glattejernet eller krøllejernet, som du bruger i forbindelse med styling, bidrager kun til det tørre og triste udseende.

Få glansen i dit hår tilbage med en luksusbehandling hos en grøn frisør

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, kan du med fordel overveje at skifte de skrappe kemiske behandlinger ud med en behandling, som baserer sig 100% på grønne, naturlige ingredienser. Hos Frisør Pii får du en omsorgsfuld, personlig og professionel behandling med de lækre og plejende produkter fra det velansete mærke Aveda. Avedas produkter er baseret på udtræk fra blomster og urter, som bringer plejende næring til håret, og efterlader det smidigt og glansfuldt. Book en tid allerede i dag på frisorpii.dk