Få inspiration til den bedste terrasse

11 august 2021 Lotte Hindsberg

Luk øjnene og forstil dig at det er sommer, solen skinner, der er gang i grillen og ungerne leger på græsplænen og du sidder op din nye terrasse sammen med dine venner og hygger dig. Det er nogenlunde sådan de fleste ser en god sommeraften og derfor er det også at få bygget en terrasse, noget af det første de fleste har planer om at få bygget, hvis de køber hus og der ikke allerede er en. 

Det er imidlertid en god ide at vente med at få bygget en terrasse indtil du har lært huset, solen, vinden og haven at kende. Dvs. vendt mindst et år. Det vil være ærgerligt at få bygget en terrasse lige der, hvor det blæser mest eller hvor solen går ned for tideligt, så i ikke kan nyde den om aftenen.

Få råd og vejledning af din lokale tømrer

Selvfølgelig kan de fleste save og slå et søm i og dermed få lavet en terrasse, men det er altid en dog ide at tage fat i ens lokale tømrer. Din Tømrer der ikke alene er uddannet i at arbejde med træ, men også har en lang erfaring i at bygge og rådgive i, hvordan du med fordel kan få mest ud af din terrasse. Det kan f.eks. være hvor skal du få bygget din terrasse, hvor stor skal den være.

Hvis den bliver for stor, får du en terrasse med et hus, frem for et hus med en terrasse. Det kan også være en fordel at overveje om hele eller noget af terrassen skal være overdækket, så den kan bruges når vejret er dårligt. Det kan også være at det er en god ide at lukke noget af terrassen af, så i slipper for at få regn eller vind ind på terrassen. Det giver jer mulighed for at bruge terrassen langt mere.

Flere Nyheder