Få en studiebolig i Randers

10 juni 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Har du fået en studieplads i Århus, har du ofte brug for en studiebolig, med mindre at du har mulighed for og lyst til at bo hjemme. Det kan godt betale sig at kigge lidt længere væk end Århus, da det ofte vil være meget nemmere at finde en studiebolig, samtidig med at den typisk vil være billigere. Hvilket som studerende på et stramt SU budget ikke skal undervurderes. Det kunne f.eks. være en studiebolig i Randers. 

Randers ligger i passende afstand fra Århus, at det ikke kommer til at lang tid at komme til og fra uddannelsesstedet. Samtidig er Randers så stor en by, at du nemt kan finde et studiejob og nyde byens mange muligheder. 

bolig

De mange fordele ved at bo i provinsen

Desværre tænker mange ikke på, at der kan være mange fordele ved at bo i provinsen og kigger udelukkende efter en bolig i en af de større byer. Den skal også helst også ligge centralt og ikke koste en halv bondegård. Det siger sig selv, at det er noget nær en umulig opgave.

Løfter du i stedet blikket lidt og er villig til flytte lidt længere væk, vil du opdage at det som regel er nemmere at finde en bolig. Det gælder både almindelige og studieboliger. Som regel vil du også få mere bolig for dine penge, med mindre du vælger at bruge dine penge på noget andet end en større bolig.

Det kan f.eks. betyde, at du ikke behøver arbejde helt så meget ved siden af dine studier. Det har den fordel, at du enten får mere tid til dine studier eller mere fritid. 

Samtidig har en bopæl i provinsen ofte den fordel, at man bor i et smukt område og der er mange aktiviteter og et aktivt foreningsliv, som gør det hyggeligt at bo i provinsen.

Flere Nyheder