Press "Enter" to skip to content

Få de skarpeste priser på gulvafslibning hos lokalt gulvfirma

Når et trægulv ældes sker dette sjældent med ynde. Patina er ikke et postivt begreb når vi snakker trægulve – i hvert fald ikke medmindre du er fan af matte overflader, misfarvninger og skrammer. Et slidt trægulv er aldrig en pryd eller et aktiv for en bolig. Selv det smukkeste originale trægulv kommer til at fremstå snusket og nusset efter mange års daglig slid og mangelfuld – eller ikke eksisterende – pleje.

Især trægulve som er behandlet med olie eller sæbe vil hurtigt blive mærket af tidens tand hvis den grundige pleje og vedligeholdelse forsømmes. Olie og sæbe behandlinger yder nemlig ikke gulvets overflade samme effektive beskyttelse som lak, fernis eller maling. Når træværkets eneste beskyttelse består i den hinde af olie eller sæbe som dannes i træværkets fibrøse overflade i forbindelse med behandling vil gulvet have brug for ugentlig gulv vask med særlig sæbe som forstærker og genopbygger denne hinde.

Når hinden først er slidt bort vil træværket hurtigt blive kedeligt at se på – og ubehageligt at betræde. Og så kan du faktisk kun få gulvet pænt igen med en gulvafslibning.

Hvad sker der ved en gulvafslibning?

En gulvafslibning er, når man sammenligner med en gulvafhøvling, en forholdsvis skånsom behandling ved hvilken grimme pletter, småskrammer og misfarvninger i træværkets overflade fjernes. De tegn på slitage, som skæmmer dit trægulv, stikker nemlig sjældent dybere end en millimeter, og kan således nemt slibes bort.

Afslibning af gulve er den mest anvendte metode til forskønnelse af gulve. Og når en gulvafslibning følges op med en efterbehandling som plejer og beskytter træværket kan gulvet holde sig flot og slidstærkt i mange år.

Hvad koster en gulvafslibning?

Den gode nyhed er at en gulvafslibning ikke behøver at slå bunden ud af din husholdnings budget. Hos gulvafslibning-priser.dk kan du altid få et skarpt tilbud på professionel gulvafslibning og efterbehandling – læs mere på gulvafslibning-priser.dk

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *