Press "Enter" to skip to content

En smuk afsked

Når livet slutter er det vigtigt at få taget afsked på en god måde. En smuk begravelse er en hyldest til afdøde og giver ro til de efterladte. Bestil en erfaren bedemand i Roskilde og overlad det praktiske til en professionel. 

Vælg en erfaren bedemand i Roskilde 

Ro omkring dødsfald og begravelse giver de efterladte tid til at mindes og tage afsked i hver deres tempo. Lad en professionel bedemand i Roskilde eller i dit nærområde tage sig af alle de praktiske foranstaltninger omkring begravelsen. Det betaler sig at betale sig fra det praktiske i en tid med sorg. 

En bedemand kender til alle aspekter af en begravelse og ved, hvilke muligheder der er inden for gældende regler og rammer. Du kan med hjælp fra en professionel bedemand få arrangeret netop den begravelse, som du foretrækker, så dit sidste farvel bliver et mindeværdigt farvel. 

Hvad koster en begravelse?

For de fleste er alt omkring en begravelse ukendt land – hvordan det fungerer, hvad der er involveret og hvad det koster er ubesvarede spørgsmål for de fleste. Men ligesom så mange andre serviceydelser er der faste komponenter hos en bedemand. 

Det basale…

Basalt for enhver proces i forbindelse med en begravelse via en bedemand er rådgivning omkring dødsfaldet. En professionel bedemand er erfaren på området og kan vejlede omkring alle de praktiske foranstaltninger. Kørsel med rustvogn er påkrævet, ligesom en kiste eller urne som regel er inkluderet i en pakkepris. Resten af prisen afhænger af, om du ønsker en begravelse, en bisættelse eller askespredning. 

Begravelse, bisættelse eller askespredning?

En klassisk begravelse og en bisættelse med ceremoni kræver en ekstra kørsel mellem ceremoni og krematoriet. Derudover er der iklædning og ilægning i kiste. Vælger du en økologisk begravelse eller bisættelse, vil kisten og urnen være produceret i miljøvenlige materialer. Slutteligt er der mulighed for at vælge en askespredning, hvor bedemanden sørger for at ansøge om tilladelse til at sprede asken.