Press "Enter" to skip to content

Effektiv sportsmassage på Østerbro

Sportsmassage er en betegnelse, der dækker over en massageform, som sportsfolk verden over gør brug af. I virkeligheden er det en dybdegående massage, der hjælper sportsfolk med at forbedre deres restitution, komme hurtigere over skader eller forberede dem til en konkurrence.

Skal du have en grundig sportsmassage på østerbro, så kan du med fordel tage et kig på MassageKompagniet. Det har vi gjort, og de har ikke bare givet os en ordentlig omgang lækker massage, de har også gjort os klogere på begrebet sportsmassage.

Forskellige former for sportsmassage

Med en sportsmassage stimulerer massøren lymfesystemet og blodcirkulationen, ligesom han/hun reducerer spændinger i musklerne, og der er grundlæggende 4 forskellige former for sportsmassage:

1) Restorativ sportsmassage. Denne massageform kan bruges i hverdagen for sportsfolk, da den hjælper kroppen til at kunne klare en hårdere træning med færre skader.

2) Rehabiliterende sportsmassage. Som navnet antyder, så bruges denne form for massage til at reducere smerter efter skader og desuden til at fremskynde helingsprocessen.

3) Sportsmassage inden konkurrence. Her er der tale om en kort og stimulerende massage, der klargør musklerne til en konkurrence.

4) Sportsmassage efter konkurrence. En massageform der gives for at hjælpe kroppen med at restituere bedre og hurtigere ovenpå en hård konkurrence.

Sportsmassage er ikke kun for sportsfolk

Selvom det kan lyde sådan, så er sportsmassage ikke kun effektivt for folk, der dyrker sport på højt plan. Almindelige mennesker kan også have fordel af massagen, særligt hvis du døjer med en eller flere af følgende problemer:

– seneskedehindebetændelse

– løberknæ

– tennisalbue

– skinnebensbetændelse

Og så er sportsmassage desuden effektivt for dig, der jævnligt døjer med smerter i ryg og lænd som følge af hårdt, fysisk arbejde. Eller som følge af stillesiddende arbejde for den sags skyld.

Uanset hvad grunden er til at opsøge en sportsmassage, så sørg for, at den massør du vælger, er uddannet inden for brancen. På den måde får du det optimale ud af oplevelsen.