Derfor skal du overveje mat hvid lak til dit trægulv

12 april 2022 Emilie Ann Jacobsen

advertorial

Skal du have slebet dit gulv og derefter efterbehandlet det, er du sikkert ved at overveje, hvilken form for efterbehandling der vil være det rette til gulvet. Måske har du overvejet, om du skal vælge mat, hvid lak til gulvet. Hvis du har det, skal du endelig læse videre her. Her kommer vi nemlig ind på fordelene ved det. 

Vi er blevet inspireret til artiklen af firmaet gulvkanonen.dk. Det er et firma, der står for afhøvling, slibning og efterbehandling af gulve i hele landet. De har derfor rigtig stor erfaring med det. Du kan læse mere om gulvafslibning fra Gulvkanonen her

Først og fremmest får dit gulv et meget flot lyst udseende, når du giver det en behandling med mat, hvid lak. I dag foretrækker mange et lyst look i deres hjem, derfor passer et gulv med sådan en lak rigtig godt ind. Alene på grund af udseendet kan det derfor være værd for dig at overveje det. 

gulvafslibning på Sjælland

Slidstærk overflade der viser træet

Udover det flotte lyse look får du med en mat lak behandling også en meget slidstærk overflade. Har du for eksempel børn eller kæledyr, vil lak være det absolut bedste valg til dit gulv, da det sikrer, at der ikke bliver slidt alt for meget på gulvet. Dermed kan du altså være sikker på, at du ikke behøver at få foretaget en ny afslibning eller afhøvling af gulvet lige foreløbig. 

Selvom lakken er hvid, vil det stadig være muligt at se træets årer og knaster igennem. Du kan altså stadig se det naturlige materiale igennem, hvilket også kan være rigtig rart, da det jo også er rart med et naturligt look i sin bolig. 

Endelig er der også den fordel ved alle former for lak, at det er meget nemt at rengøre. Du behøver altså ikke at passe specielt på gulvet, når du svinger støvsugeren eller en gulvmoppe. 

Flere Nyheder