Bliv bedre til at samarbejde i virksomheden med et teambuildingarrangement

11 januar 2022 Emilie Ann Jacobsen

advertorial

Et teambuildingarrangement er en oplagt mulighed for jer for at komme tættere på hinanden. I får set hinanden i nogle andre situationer end dem, I er i til daglig. Det er med til at gøre, at I får en langt bedre forståelse for hinanden, og at I derfor bedre kan arbejde sammen, når I kommer tilbage til virksomheden. Derfor er det en god ide, at I i hvert fald en gang om året, arrangerer et teambuildingarrangement for medarbejderne i virksomheden. 

Et af de steder, hvor I har mulighed for at arrangere sådan et arrangement, er på Sonnerupgaard Gods. Der har de stor erfaring med at stå for denne type af arrangementer, og du kan derfor være sikker på, at de kan finde frem til de helt rette aktiviteter for jeres virksomhed.

For eksempel kan I prøve kræfter med den store labyrint, hvor I skal samarbejde om at få en kugle igennem den – uden at kuglen falder igennem et af hullerne. Du kender sikkert spillet, fra du var barn – nu bliver det bare spillet i overstørrelse, hvor I er nødt til at være flere, der samarbejder om det for at løse det.

image

Kombiner teambuilding med en fest 

Når I har været igennem en række aktiviteter sammen, der har fået jer til at grine – og måske blive frustrerede – ville det være ærgerligt, hvis I bare sætter jer ind i jeres biler og kører hjem igen. I stedet kan en god måde at afrunde dagen på være, at I holder en fest. Det kan I nemlig også gøre på Sonnerupgaard Gods. De har nogle gode faciliteter til at holde fester, og I kan endda blive og sove, hvis I ikke vil have en bagkant for festen. 

Er det en fest om sommeren, kan godset for eksempel sørge for en helstegt pattegris, hvis det er noget for jer. 

Flere Nyheder