Press "Enter" to skip to content

Beskyt dig selv når du bruger Jotun bundmaling

Når du bruger en stærk bundmaling, som Jotun bundmaling, så er det vigtigt at du har styr på sikkerheden. Læs med her og find ud af, hvad du skal bruge af beskyttelse, når du maler din båd med Jotun bundmaling. 

Når man maler med kraftig bundmaling, så er beskyttelse en stor del af processen. Det handler ikke om at skynde sig, når man skal male sin båd. Hellere afsæt god tid af til projektet og hav sikkerheden i orden – så får du også det bedste resultat. 

Nogle kan måske tage lidt let på alt det med sikkerhed og beskyttelse, men det er vigtigere end man måske lige tror. Når man anvender Jotun bundmaling, så er det eksempelvis ikke sundt at indånde luften imens på grund af blandt andet støvpartikler og giftige dampe. Læs videre og find ud af hvordan du beskytter dig selv bedst muligt. 

Sådan beskytter du dig bedst når du bruger Jotun bundmaling

For det første så skal du skaffe dig et par beskyttelsesbriller. Vores øjne er sarte generelt, og du kan undgå eventuelle øjenskader, hvis du bruger et par gode beskyttelsesbriller. Derudover, som nævnt ovenfor, så er maske også en god idé så du undgår de giftige dampe i lungerne eller støvpartiklerne. 

Gode handsker er med til at undgå eventuel hudreaktioner fra den stærke bundmaling – og så er det nemmere at rengøre dig selv efterfølgende. Gode støvler, så du ikke får våde fødder imens du maler din båd. Til sidst er en god beskyttelsesdragt en rigtig god idé, fordi så undgår du at få maling på huden eller få ødelagt dit eget tøj. 

Hvis man tager alle disse forbehold og anskaffer sig alle disse værnemidler, så er man godt kørende og parat til at få plejet sin båd på en effektiv og sikker måde. Med Jotun bundmaling får du en af de mest effektive bundmalinger på markedet, som er ekstremt effektiv i tørring og beskyttelse mod begroning. Det er bare med at komme i gang – og få prioriteret sikkerheden som det første!

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *